Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” a trecut printr-un proces de consolidare, reabilitare și modernizare; Suntem bucuroși de faptul că lucrarile s-au desfășurat în bune condiții, fiind finalizate cu succes înainte de termenul de execuție contractat. Începând cu anul 2023 elevii sunt așteptați să se întoarcă în sălile de clasă.

Construită în perioada anilor ’60, clădirea în care funcționează Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, a suferit de-a lungul timpului o serie de modificări structurale și funcționale. Construcția este formată din patru corpuri – A1, A2, B si C și este distribuită pe subsol tehnic, parter și două etaje.

In baza expertizei tehnice, s-au realizat lucrari la structura de rezistență pentru punerea clădirii în siguranță fața de seism.

Pe langa acestea, s-au refacut în totalitate finisajele interioare și exterioare, s-au modernizat instalațiile termice, sanitare, electrice, s-a montat sistem de detecție, semnalizare și alarmare la incendiu si sistem de limitare la incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *